Wij zijn op zoek naar franchisenemers!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste franchisenemers voor onderstaande vestigingen:

Doetinchem
Voor de locatie Doetinchem (opening in 2019) zijn we op zoek naar een franchisenemer. Bij interesse graag een email met je gegevens aan info@streetjump.eu. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Maasmechelen (Belgie)
Voor locatie Maasmechelen (opening najaar 2019) idem. Op deze locatie is nog extra ruimte beschikbaar voor overige leisure functies zoals indoor spelen, bowling, indoor golf etc.

Franchisenemer worden?

Street Jump Franchise is altijd op zoek naar ambitieuze franchisenemers. Stap in het succes van Street Jump trampolineparken.

Altijd al voor jezelf willen beginnen? Wij bieden je de mogelijkheid om een eigen trampolinepark te beginnen waarbij je gesteund wordt door onze enthousiaste groep mensen met vele jaren ervaring binnen de leisure branche. Wij zoeken ondernemers die veel vrijheid verwachten van de franchiseorganisatie en tevens in overleg hun eigen ideeën in kunnen brengen. Beschikbaarheid van eigen vermogen is vereist, heb je een eigen hal/pand dan is eigen vermogen is de meeste gevallen niet nodig.

Wat wij je bieden

Je krijgt meer dan een vestiging van Street Jump, de naam, aandacht, tijd, kennis, opleidingen, inkoop en natuurlijk de mogelijkheid om samen sterk te zijn. Begeleiding in het aanvragen van diverse vergunningen, bestemmingsplanveranderingen en financieringsaanvragen. Tevens hebben wij zeer gunstige contracten afgesloten bij leveranciers.

Daarnaast moet er worden voldaan aan een aantal criteria die ervoor moeten zorgen dat een goede exploitatie mogelijk is. Wij zoeken nog voor verschillende plaatsen in Nederland, België en Duitsland franchisenemers, tevens kunnen bestaande trampolineparken zich bij ons aansluiten om een beter rendement te ontvangen en gebruik te maken van alle expertise.

Nieuw geopend!

Recent is onze nieuwe vestiging in Leeuwarden open gegaan!

Ga naar de website